Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Härryda IF Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Härryda IF
Fotboll
Seniorlag Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Härryda IF 22 16 3 3 51
2 Proletären FF 2 2 0 0 6
3 Göteborgs SIF 2 1 0 1 3
4 Solängens BK 2 0 1 1 1
5 Syrianska/Arameiska Föreningen 2 0 1 1 1
6 FC Heden 2 0 1 1 1
7 Sjövalla FK 2 0 0 2 0
8 Rambergets SK 2 0 0 2 0
9 BK: S:T Jakob 2 0 0 2 0
10 BK Wobbler 2 0 0 2 0
11 Landala IF 2 0 0 2 0
12 Slottskogen/Godhem IF 2 0 0 2 0

Match

Härryda IF

1 - 1
Härryda 2 Konstgräs
21 april 2016
19:00

FC Heden

Referat

Referat: Härryda IF - FC Heden

Omgång 3 Härryda IF - FC Heden 1-1
Startelvan:
Hedenskog
Aui, Jeppan, Adam
Eric, Fransson
Alex, Robin, Tuomi, Jesper K
Jonte (mv)
Bänk. Johan A, Simon, David, Bäck, Nilsen.
Referatet är denna gång skriven av Johan Nilsen.
Så var det dags för omgång 3 i serien och motståndarna för dagen var FC Heden. FC Heden som enligt alla stora bookmakersfirmor skall springa hem den här serien. Vi å andra sidan har väl inte rosat marknaden i träningsmatcherna och tippade som 10:a så FC Heden skulle väl med all rätt vara stora favoriter.
Så på pappret en riktigt svår nöt att knäcka. Men inte alla som vet att vi bara gått på halvfart i början på säsongen och nu när serien kommit igång börjat ta för oss lite mer.
Dom har liksom vi inlett serien med 2 raka segrar så båda lagen kommer ut med stort självförtroende.
FC Heden visar ganska tydligt sin spelide`. Lång boll på djupet eller ut på en kant för inlägg och med full fart fylla på in i straffområdet. Nu var det inte så många som fyllde på men det skapades trots det en del halvfarliga lägen. Kändes inte så farligt men blev lite oreda. Titta inte boll utan titta gubbe och ta markering så slipper vi såna onödiga farligheter.
Tycker att spelmässigt så är det en ganska jämn första halvlek med ett litet spelövertag för dom men med stort hjärta så hindrar vi dom till några riktigt giftiga lägen. Vi krigar på riktigt bra. Blir lite mycket löpa ibland så när vi väl vinner boll måste vi våga hålla i den lite för att det inte skall bli för korta anfall och därigenom behöva fortsätta jaga boll. Låter enkelt men det är något vi måste försöka.
Så händer det som inte får hända. Från ingenstans så drar dom iväg en fjösare som på något konstigt och retsamt sätt hittar sig in i maskorna bakom Jonte. Ridå ner nu? Nejdå! Nu kommer hjärtat in i bilden och ganska snart efter deras 1-0 mål så gör vi en fantastiskt omställning som avslutas vackert och 1-1 är ett faktum. Publiken är i extas och alla är återigen nöjda. 1-1 står sig halvleken ut och det känns rättvist!
Så andra halvlek och inledningsvis får man känslan att dom ökat takten lite men liksom i första så skapas inget. Och detta beror såklart på ett grymt försvarsarbete! Av alla. Över hela plan! Så viktigt att man redan som forward börjar ta jobbet att störa och styra vilket i sin tur underätter både för mittfält och försvarare. Gott! Trots ett litet spelövertag för dom så känns det stabilt bakåt så det blir mycket kamp ute på plan. Och kämpa kan vi! Stundtals hittar vi dessutom riktigt gott lir och vi hotar dom på djupet hela tiden. Jobbigt försvara sig när vi hela tiden löper på djupet men ibland kan vi lägga en extra passning och inte dra iväg bollen på djupet direkt. Blir lite för mycket chanspassningar men tanken är helt rätt.
Matchen slutar helt rättvist oavgjort och känns som båda lagen är ganska nöjda. FC Heden har lite mer bollövertag men vi håller ihop laget föredömligt och dom skapar inga heta lägen. Vi kunde istället med lite flyt kunnat kontra in ett mål så oavgjort känns rätt!
Så vad lärde vi oss denna matchen?
Är detta ett tippat vinnarlag i serien så kan vi slå alla lag!
Utnyttja att ingen mer än vi tror på oss. Än! Men gör det rätt! Vi kan inte sätta krav på oss själva och inbilla att vi skall spela ut motståndarna utan vi skall som sagt utnyttja att vi är tippade i botten och springa mer än motståndarna för DÅ kommer spelet. "Inställning slår klass" är en klyscha och inställning skall vi ha och klass finns men jag tycker vi skall prioritera att inställningen är viktigast. Vi måste springa. Vi måste kriga. Då håller vi tätt bakåt och då förlorar vi inga matcher. Framåt kommer vi alltid skapa chanser så tätt bakåt är ledordet. Tror jag! Visa hjärta och ta ut dig tills du spyr. Byt sedan så kommer nästa gubbe in och kör tills han spyr! Det är hjärta! Kriga för laget!
Tror att för varje match som går. Varje träning som görs. Så kommer vi växa och bli bättre och bättre. Mycket nytt folk så det tar sin tid innan lär känna hur alla tänker och spelar. Men det kommer. Ser redan ok ut och inleda serien med 2 segrar och 1 oavgjord bådar gott. Men 1 match i taget och inget övermod så blir detta ett trevligt år!
Go helg killar så ses vi på måndag
/ Farsan
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Jesper Johansson 1 1 0 0 0 1
Erik Uhrlander 1 0 1 0 0 1
Adam Samuelsson 1 0 0 0 0 0
Alexander Austad 1 0 0 0 0 0
Alexander Tuomainen 1 0 0 0 0 0
Christoffer Hedenskog 1 0 0 0 0 0
David Johansson 1 0 0 0 0 0
Henrik Fransson 1 0 0 1 0 0
Jesper Karlsson 1 0 0 0 0 0
Johan Andreasson 1 0 0 0 0 0
Johan Nilsen 1 0 0 0 0 0
Marcus Austad 1 0 0 1 0 0
Martin Bäck 1 0 0 0 0 0
Robin Jidegren 1 0 0 1 0 0
Simon Eckerman 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Jonathan Lager 1 0 0 0 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

tor 18 aug 2016, 19:30 FC Heden - Härryda IF 0 - 1